Duurzaamheid

ZinInZin staat voor duurzaamheid in brede zin. Het belangrijkste uitvloeisel hiervan is het werkveld van ZinInZin: maatschappelijk verantwoorde initiatieven. Daarnaast probeert ZinInZin haar bedrijfsprocessen ook zoveel mogelijk met de meest duurzame opties in te richten.

Een aantal voorbeelden hiervan:

 • Logo Ubuntu

  Open source software

  ZinInZin vindt open source software een mooie basisgedachte. Daarom wordt gebruik gemaakt van de Linux-distributie Ubuntu.

 • Groen blad

  Energiezuinige hosting

  ZinInZin omarmt de vele voordelen van computers en het internet, maar dan wel met oog voor energiezuinige apparatuur.

 • Logo Triodos Bank

  Duurzaam bankieren

  Met geld verdienen en bankieren is niets mis. Maar is het niet mooi als je dat doet door duurzame initiatieven te ondersteunen? Daarom bankiert ZinInZin bij Triodos Bank.

 • Logo recycling

  Milieuvriendelijk papier en drukwerk

  ZinInZin gebruikt waar mogelijk slimme alternatieven voor papier en drukwerk, bijvoorbeeld door vergaande digitalisering. In gevallen waar drukwerk toch nodig is, wordt gekozen voor milieuvriendelijk papier en printtechnieken.

 • Logo OV-fiets

  Reisbeleid

  ZinInZin probeert zakelijk reizen waar logisch te voorkomen door bijvoorbeeld telewerken. Noodzakelijk woon-werkverkeer en zakelijke reizen worden ingevuld met het openbaar vervoer. Favorieten daarbij zijn de trein en de geniale OV-Fiets.

 

Tips of opmerkingen? Mail ZinInZin!